Kategoriler

Popüler Etiketler


Begüm Kütük

Bu sayfada en popüler Begüm Kütük resimleri yada videoları yer almaktadır. hosvakit.comBizi takip edin..

Bu galeride 5 resim bulunmaktadır.

Begüm Kütük resimleri ve biyografisi

Begüm Kütük biyografisi

Begüm Kütük, 27.08.1980 İzmir doğumludur. Lisans eğitimi için Fransaya gitmiş ve Nancy 2 Üniversitesinde medya ve iletişim bölümünü okumuştur. Daha sonra Türkiye’ye gelen Begüm Kütük, oyunculuğa Tv dizileri ile başlamıştır. Ayrıca bunun dışında sinema filmleri ve kısa filmlerde rol almıştır.

Rol aldığı Mar filmi birçok ödül almıştır. Çalıkuşu adlı dizide Neriman karakterini canlandırmıştır. Şimdi iseKaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Defne karakterini canlandırmaktadır. Karikatür çizeri Erdil Yaşaroğlu ile evlidir. Begüm Kütük Boyu: 1.78

Filmografi

2011 Olağan Mucizeler Joy Tiyatro Oyunu
2011 Samsung Reklam Filmi
2010 Mar Bahar Sinema Filmi
2010 Peşpeşe Naz Sinema Filmi
2010 Gönülçelen Ceren Televizyon dizisi
2009 Gecenin Kanatları Konuk Oyuncu Sinema Filmi
2009 Uygun Adım Aşk Burcu Televizyon Dizisi
2009 Canım Ailem Ceylan Televizyon dizisi
2009 Romantik Komedi Ece Sinema filmi
2008 Hayat Güzeldir Nilüfer Televizyon dizisi
2006-2007 Sineshow Hazırlayıp Sundu Televizyon Programı
2004-2005 Kurtlar Vadisi Safiye Karahanlı Televizyon dizisi
2004 Bosch Reklam Filmi
2003 A.G.A Ayşe Televizyon dizisi
2003 Orange gsm Reklam Filmi
2002 Melek Melek Televizyon dizisi


Begüm Kütük

Menü

Yardım

Hakkımızda

Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz, alıntı yapılamaz. İzni yasak olan ya da patentli yayın içeren foto tespit ettiğinizde admin@hosvakit.com adresi ile net açıklayıcı bir şekilde iletişime geçmeniz yeterlidir.

Copyright © Ünlü resimleri, Manzara resimleri, Oyuncu kadro resimleri, Manken resimleri, Bu tarz benim, Ünlülerin biyografileri