Kategoriler

Popüler Etiketler


Didem Erol

Bu sayfada en popüler Didem Erol resimleri yada videoları yer almaktadır. hosvakit.comBizi takip edin..

Bu galeride 17 resim bulunmaktadır.

Didem Erol resimleri ve biyografisi

Biyografisi

Didem Erol / Oyuncu

1 Ekim 1975 Sidney
Didem Erol (d. 1 Ekim 1975, Sidney, Avustralya), Türk manken ve sinema oyuncusu.

Uzun yıllar Avusturalya’da yaşayıp eğitim gördükten sonra annesi ile birlikte Türkiye’ye dönmüştür. Avrupa Yakası dizisinde Viktoria rolünde oynamıştır.

Filmografi

Yaşar ne Yaşar ne Yaşamaz…. kocasını aldatan kadın
Arka Sokaklar (2006)…. Mafya liderinin sevgilisi
Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu (2006) …. Caroline
The Contract (2006/I) …. Gazeteci
Balans ve manevra (2005) …. Helen
Omuz Omuza (dizi) (2004)
Avrupa Yakası (2004) …. Victoria
The Accidental Spy (2001)…. Mafya liderinin sevgilisi
The Donor (2000)
Süper Ajan K9 (2008)…. Ayşe Kosovalı


Didem Erol

Menü

Yardım

Hakkımızda

Site içerisindeki içerikler izinsiz kopyalanamaz, alıntı yapılamaz. İzni yasak olan ya da patentli yayın içeren foto tespit ettiğinizde admin@hosvakit.com adresi ile net açıklayıcı bir şekilde iletişime geçmeniz yeterlidir.

Copyright © Ünlü resimleri, Manzara resimleri, Oyuncu kadro resimleri, Manken resimleri, Bu tarz benim, Ünlülerin biyografileri